Fullt upp och sköna kvällspromenader

5 Nov

Första överdelen  klar! Orken är inte så stark så här när det mörknar tidigt, känner tydligt av skillnaden. Men det brådskar – snart har Fröken Signe julpremiär och då måste kläderna vara klara. Så det gäller att sy på…

För att bli piggare tar jag  sköna promanader, som igår kväll när det var helt underbart väder och en vacker kväll. Dottern och jag promenerade  i vår vackra stad och kände  oss  lyckliga för att få leva i en  så fin miljö. Så klart kom iPhonen upp och hipstamatic, delar med mig av några fina bilder.

NÄr jag var på loppis häromsistens hittade  jag en Burdatidning från 50-talet med fantastiska klänningar. 50-tal är ju hett, bl annat tack vare Mad Men,  Pan Am m fl.  Min  tanke är – så snart jag hinner – att lägga ut mönster till salu i webshopen så andra kan få  nöjet att sy  sig en fin 50-talsoutfit!

Kvällsstudie av Kungsbacka november 2011

Som ni  ser  så älskar jag att testa olika filmer och linser i  Hipstamatic, och visst skapar det olika  stämningar. Jag gillar när man bilden  ger beskådaren en  historia -och mörka historier är ju en av mina passioner :-))

Ett svar to “Fullt upp och sköna kvällspromenader”

  1. Tanten Ewa den 13:59 #

    Härliga bilder gumman! Helt missat din blogg men gått igenom den lite snabbt nu. Snyggt! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s