Att vara generös med idéer är en fin egenskap

7 Feb

Jag har alltid gillat att dela med mig. Av idéer men också av material.  Jag har träffat många genom mitt kreativa skapande och många är också generösa med sina idéer och sitt material. Tyvärr råkar man ju ut för personer som bara nyttjar denna typ av generositet. Helt fräckt och helt öppet. Det är så tråkigt. Det gör mig faktiskt riktigt arg…I samma omfång blir jag glad av alla generösa kreatörer  – de hyllas inte tillräckligt. Så nu gör jag det:  HEJA er alla goa härliga kreatörsvänner som jag mött på min resa och som delat med sig och på så sätt stöttat! Så tack!

Lika viktigt som  jag tycker att den generösa attityden är, är det faktum att man måste inte vara proffs på något sätt. Allt kreativt på alla olika nivåer av kunnande är lika glädjande – det är  ju glädjen av att skapa, och dela med sig, som ger energi. Det är  vad re-fashion co-op handlar om,  där jag numera är en av bidragande kreatörer. På denna sida delar man med sig av sina roliga och nyttiga idéer om att skapa nytt från gammalt. Både på proffsnivå och på  amatörnivå. Som det ska vara. Man går glada kommentarer på det man visar och tipsar om och på så sätt sprider glädje.

Låt oss önska att energitjuvar, idétjuvar och folk som nyttjar andra (och samhället) för att skapa framgång (ni vet själva vilka ni är som jag träffat på) till slut stupar på sitt eget ego…medan vi fortsätter  att vara generösa och glada!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s