Februari fylld med rosor

19 Feb

mirkka shop på Foorm i FjäråsNu är shopen på Foorm-gallerian igång. Efter två dagars konkande, klättrande och fixande (med stor hjälp av min vän Laide! tack för det!) blev det som det var tänkt. Känns bra och spännande! Nu kan jag fortsätta att utveckla produkterna och sortimentet när basen är klar och på plats. Hade flera goa vänner på plats i lördags och fick godkänt för mitt upplägg.

På lördag ska jag träffa hela Foorm-gänget för första gången, det ska också bli spännande. Är också inbjuden på en kreativ eftermiddag hos nya bekanta som öppnar sin ateljé (keramik och konst) för umgänge. Det ser jag mycket fram mot.

Man ska ta med sig något projekt man vill hålla på med – för min del blir det rosor av papper! Har lärt mig en teknik att göra fina rosor av papper. Jag använder telefonkatalogblad, de är lagon tunna att vika. Sedan ska dessa rosor bli en krans, till försäljning i shopen så klart!

mirkka rosor av papperNu kallar Popup Marketing – håller på med en broschyr på 8 sidor som ska vara klar nästa vecka – så nu får mirkka vila några dagar. Jag håller på med seriöst ”serie-knarkande” på kvällarna, kom igång med Game of Thrones igår och det är inte lätt att stänga av…fantastisk serie, har ju hört talas om det och att många är helt beroende – nu förstår jag varför! Så det blir nog några avsnitt ikväll med…

Önskar en fortsatt god vecka till alla mirkka-vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s