Loppisar

Erikshjälpen i Kungsbacka
Erikshjälpen har öppnat ett jättefint loppis i Kungsbacka! Mycket fint sortiment, snyggt och trevligt, bra omsättning. Här har jag gjort många fynd redan och fler lär det bli. Mysigt café med roliga inredningstips, väl värt ett besök. Öppet onsdagar och lördagar. Särskilt fint sortiment på kläder.

Erikshjälpen i Högsbo, Göteborg
Jättefint och stort loppis. Här har jag hittat mycket kläder och tyger. Välordnat och snyggt. Dåligt med parkering, lätt att få böter om ställer sig på fel ställe!!

Saronkyrkan i Göteborg
Ett jättefint och stort loppis (med långa köer utanför). Har hittat mycket fina sybehör, kläder och smycken samt böcker här. Alltid jättemycket folk. Bra fik. Stor möbelavdelning som bara har öppet på lördagar.

Smyrnakyrkan på Ringön, GöteborgStort och välordnat. Otrolig ordning och skick på sakerna. Inget fik. Lite klurigt att hitta dit med bil om man inte kan Göteborg.

Barncancerfondens loppis i Smögen (Väjern)
Ett jätteloppis med billiga priser, väl värt ett besök. Vi var där i somras och häpnade över mängden saker!

Hitta loppisar
En länk till Loppiskartan, en sidan som samlar info om loppisar i hela Sverige. Kika in!

Stadsmissionen i Göteborg
Finns många, men Alelyckan är en av de  bästa om man vill köpa billiga, fina kläder. Inte så mycket tyger och sybehör dock. Fiket i Kretsloppsparken  är kanon och där finns en utställning med remade-saker –  där får man många idéer!

Gärdhem i Dalsjöfors
En av de allra bästa loppisarna i nejden. Billigt, jättemycket fina tyger och sybehör, men också annat. Inte så bra på  kläder. Fiket är världsklass: trevliga damer som bjuder på hembakat i en  trivsam och mysig miljö!

Reningsborg i Västra  Frölunda och Angered
Kanonloppis -stort! Massor med kläder, tyger, sybehör, möbler m m. Västra Frölunda är välbesökt så där  kan  det vara lite för  mycket folk ibland.  Angered är bättre. Där har de en fantastisk  klädavdelning. Inte så mycket tyger och sånt dock. Möbelavdelningen är enorm!

Röda Korset,  Kupan i Falkenberg och Kupan i Kungsbacka
Av en slump hittade jag till Röda Korsets loppis  i Falkenberg och blev glatt överraskad. Stort, mycket att välja på och öppet varje dag –  precis som Kupan i Kungsbacka, som är mitt favorithak. Hann bara  en liten runda,  men visst blev det inköp: virkade dukar, 2 kuddfodral för remade (ihop med de virkade  dukarna) och  en härlig tunika till mig själv – behöver ändras lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s