Vänner

Kreativa, underbara  människor jag kommit i kontakt med genom åren

Här  vill jag samla  alla  härliga, kreativa människor  som jag har haft kontakt med (om de  har blogg, hemsida, Facebook så klart)!  Tack för att ni finns!

Fröken Signe

Mina underbara skönsjungande artister: sånggruppen Fröken Signe, som jag fått förmånen att designa och sy scenkläder till i två omgångar (förutom korsetterna), först till Dixie Comedy  Cabaret på Lisebergsteatern med Per Andersson och sedan till sommarens alla  bröllop,  företagsfester  och andra events där  fröknarna förgyller tillvaron.  Alla  kläder  är så klart sydda  av second hand material –  några meter tyll är är det enda som är  nyköpt! Sommarkläderna är av färgade lakan och vackra dukar, gamla  spetsar, antika knappar och gamla vackra broscher…

Mira – en  fantastisk allkonstnär!

Ringar á la Mira

Väskor á la Mira

Titta in på Miras blogg, där finns fantastiska bilder (hon är även en kanonfotograf!) på hennes alster m m. Mira är  en handlingskraftig och  otroligt kreativ kvinna, hon har bland annat dragit igång projektet  Väva integration, som syftar till att få in invandrarkvinnor i Halmstadtrakten i den svenska kvinnogemenskapen genom handarbete och hantverk. Vilken fantastisk idé!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s